Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Comments on “A new solution approach for simultaneous heat and mass transfer during convective drying of mango” by E. Barati, J.A. Esfahani, Journal of Food Engineering 102 (2011) 302–309; “A novel approach to evaluate the temperature during drying of food products with negligible external resistance to mass transfer” by E. Barati, J.A. Esfahani, Journal of Food Engineering 114 (2013) 39–46 |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |