Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic rheological and thermal study of the heat-induced gelation of tomato-seed proteins
 
 
Titel: Dynamic rheological and thermal study of the heat-induced gelation of tomato-seed proteins
Auteur: Savadkoohi, Sobhan
Farahnaky, Asgar
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 113 (2012) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland