Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Spray drying of starch submicron particles prepared by high pressure homogenization and mini-emulsion cross-linking
 
 
Titel: Spray drying of starch submicron particles prepared by high pressure homogenization and mini-emulsion cross-linking
Auteur: Shi, Ai-min
Li, Dong
Wang, Li-jun
Zhou, Yu-guang
Adhikari, Benu
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 113 (2012) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland