Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Influence of drying and hydrothermal treatment of corn on the denaturation of salt-soluble proteins and color parameters
 
 
Titel: Influence of drying and hydrothermal treatment of corn on the denaturation of salt-soluble proteins and color parameters
Auteur: Odjo, Sylvanus
Malumba, Paul
Dossou, Joseph
Janas, Sebastien
Béra, François
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 109 (2012) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland