Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Agglomeration of durum wheat semolina: Thermodynamic approaches for hydration properties measurements
 
 
Titel: Agglomeration of durum wheat semolina: Thermodynamic approaches for hydration properties measurements
Auteur: Oulahna, Driss
Hebrard, Anne
Cuq, Bernard
Abecassis, Joël
Fages, Jacques
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 109 (2012) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 41 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland