Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sugar, citric acid and egg white type on the microstructural and mechanical properties of meringues
 
 
Titel: Effect of sugar, citric acid and egg white type on the microstructural and mechanical properties of meringues
Auteur: Licciardello, Fabio
Frisullo, Pierangelo
Laverse, Janine
Muratore, Giuseppe
Del Nobile, Matteo Alessandro
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 108 (2012) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland