Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Influence of sodium citrate and potassium–sodium tartrate on gelation of low-methoxyl amidated pectin
 
 
Titel: Influence of sodium citrate and potassium–sodium tartrate on gelation of low-methoxyl amidated pectin
Auteur: Marudova, Mariya
Jilov, Nikolay
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 59 (2003) nr. 2-3 pagina's 4 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland