Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Accessing gelling ability of vegetable proteins using rheological and fluorescence techniques
 
 
Titel: Accessing gelling ability of vegetable proteins using rheological and fluorescence techniques
Auteur: Batista, Ana Paula
Portugal, Carla A.M.
Sousa, Isabel
Crespo, João G.
Raymundo, Anabela
Verschenen in: International journal of biological macromolecules
Paginering: Jaargang 36 (2005) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland