Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 147 gevonden artikelen
 
 
  In vitro digestibility and quality attributes of white salted noodles supplemented with pullulanase-treated flour
 
 
Titel: In vitro digestibility and quality attributes of white salted noodles supplemented with pullulanase-treated flour
Auteur: Qian, Haifeng
Ye, Rong
Wang, Li
Li, Yan
Zhang, Hui
Wu, Gangcheng
Qi, Xiguang
Verschenen in: International journal of biological macromolecules
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's 1157-1164
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 147 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland