Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 137 van 303 gevonden artikelen
 
 
  Influence of yeast immobilization on fermentation and aldehyde reduction during the production of alcohol-free beer
 
 
Titel: Influence of yeast immobilization on fermentation and aldehyde reduction during the production of alcohol-free beer
Auteur: van Iersel, M.F.M
Brouwer–Post, E
Rombouts, F.M
Abee, T
Verschenen in: Enzyme and microbial technology
Paginering: Jaargang 26 (2000) nr. 8 pagina's 6 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 137 van 303 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland