Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
 
  A simple Method for Purifying Glycosidases: α-l-arabinofuranosidase and β-d-glucopyranosidase from Aspergillus niger to Increase the Aroma of Wine. Part I
 
 
Titel: A simple Method for Purifying Glycosidases: α-l-arabinofuranosidase and β-d-glucopyranosidase from Aspergillus niger to Increase the Aroma of Wine. Part I
Auteur: Spagna, Giovanni
Romagnoli, Denis
Angela, Martino
Bianchi, Giovanni
Pifferi, Pier Giorgio
Verschenen in: Enzyme and microbial technology
Paginering: Jaargang 22 (1998) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland