Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  The influence of dietary protein and fat levels on tissue free amino acid levels of fingerling rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
 
 
Titel: The influence of dietary protein and fat levels on tissue free amino acid levels of fingerling rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Auteur: Yamamoto, Takeshi
Unuma, Tatsuya
Akiyama, Toshio
Verschenen in: Aquaculture
Paginering: Jaargang 182 (2000) nr. 3-4 pagina's 20 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland