Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the effects of major fatty acids present in the Mediterranean diet (oleic acid, docosahexaenoic acid) and in hydrogenated oils (elaidic acid) on 7-ketocholesterol-induced oxiapoptophagy in microglial BV-2 cells
 
 
Titel: Comparison of the effects of major fatty acids present in the Mediterranean diet (oleic acid, docosahexaenoic acid) and in hydrogenated oils (elaidic acid) on 7-ketocholesterol-induced oxiapoptophagy in microglial BV-2 cells
Auteur: Debbabi, Meryam
Zarrouk, Amira
Bezine, Maryem
Meddeb, Wiem
Nury, Thomas
Badreddine, Asmaa
Karym, El Mostafa
Sghaier, Randa
Bretillon, Lionel
Guyot, Stéphane
Samadi, Mohammad
Cherkaoui-Malki, Mustapha
Nasser, Boubker
Mejri, Mondher
Ben-Hammou, Sofien
Hammami, Mohamed
Lizard, Gérard
Verschenen in: Chemistry and physics of lipids
Paginering: Jaargang 207 (2017) nr. PB pagina's 20 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland