Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Chemical alterations taken place during deep-fat frying based on certain reaction products: A review
 
 
Titel: Chemical alterations taken place during deep-fat frying based on certain reaction products: A review
Auteur: Zhang, Qing
Saleh, Ahmed S.M.
Chen, Jing
Shen, Qun
Verschenen in: Chemistry and physics of lipids
Paginering: Jaargang 165 (2012) nr. 6 pagina's 20 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ireland Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland