Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Hydration and swelling of the total lipid fraction of egg yolk and the influence of some additives studied by small-angle neutron scattering
 
 
Titel: Hydration and swelling of the total lipid fraction of egg yolk and the influence of some additives studied by small-angle neutron scattering
Auteur: Klose, G.
Brückner, S.
Bezzabotnov, V.Yu.
Borbely, S.
Ostanevich, Yu.M.
Verschenen in: Chemistry and physics of lipids
Paginering: Jaargang 41 (1986) nr. 3-4 pagina's 15 p.
Jaar: 1986
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland