Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of chicken breast meat freshness with an electrochemical approach
 
 
Titel: Analysis of chicken breast meat freshness with an electrochemical approach
Auteur: Fu, Li
Wang, Aiwu
Zhang, Huaiwei
Zhou, Qingwei
Chen, Fei
Su, Weitao
Yu, Aimin
Ji, Zhenguo
Liu, Qinghua
Verschenen in: Journal of electroanalytical chemistry
Paginering: Jaargang 855 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland