Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 378 van 9634 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of chicken breast meat freshness with an electrochemical approach
 
 
Titel: Analysis of chicken breast meat freshness with an electrochemical approach
Auteur: Fu, Li
Wang, Aiwu
Zhang, Huaiwei
Zhou, Qingwei
Chen, Fei
Su, Weitao
Yu, Aimin
Ji, Zhenguo
Liu, Qinghua
Verschenen in: Journal of electroanalytical chemistry
Paginering: Jaargang 855 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 378 van 9634 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland