Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of NaCl and sucrose tastants on protein composition of oral fluid analysed by SELDI-TOF-MS
 
 
Titel: Effect of NaCl and sucrose tastants on protein composition of oral fluid analysed by SELDI-TOF-MS
Auteur: Silletti, E.
Bult, J.H.F.
Stieger, M.
Verschenen in: Archives of oral biology
Paginering: Jaargang 57 (2012) nr. 9 pagina's 11 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland